header image
 
 

Gastenboek

Reactieformulier

 1. Beste Angela,

  Het was erg leuk om je te ontmoeten op de trouwdag van je dochter. Het advies dat je me gaf om een boek over Mandela te lezen heb ik tot nu toe deels opgevolgd. Ik heb het boek bij mijn favoriete boekhandel, Manschot in Nieuwegein , besteld en het ligt nu voor me.

  Vriendelijke groet , we zien elkaar vast nog wel eens.

  Else Verburg

 2. Na een weekendje Lissabon ,alle tijd Madiba uit te lezen, in t vliegtuig.
  Het las heerlijk en het ontroerde. Het geloof van de man en zijn moed. En dan de vruchten die hij na vele vele jaren mocht plukken, de opdracht aan Desmond Tutu vond ik prachtig, daders en slachtoffers die elkaar publiekelijk vergeven…………….de apartheid is nog niet weg in vele harten. Maar wat deze man nastreefde mag hopelijk steeds minder apart te worden. Dat zijn geloof zal geschieden in vele vele harten! En Angela ik geloof dat dit boek een “must read” is voor onze Nederlandse tieners, dat het ook bij hen een zaadje zal leggen in hun harten.
  Dank je wel Angela dat jij daar aan bijdraagt jou boek is een pareltje!!

  warme groet, Miranda

 3. Dag Angela,

  Bedankt voor het schrijven van het levensverhaal van Mandela!
  Ik heb het met veel plezier gelezen. Al lezende werd ik steeds meer nieuwsgierig naar wat er verder precies is gebeurd in Afrika en ook naar wie Nelson Mandela is en wat hem drijft. Je hebt het boek zo geschreven dat het ook voor volwassen erg boeiend is. Stukje bij beetje leer je Mandela steeds wat beter kennen.

  Hartelijke groet

  Annet

 4. Hallo Angela,

  Vanochtend bladerde ik door de Vrije Opvoedkunst waarin ik eerder al het artikel over je reis naar Zuid-Afrika las. Nu las ik over je boek. Mijn zoon (9) zag dat vroeg me de oren van mijn hoofd, wie is dat? waarom mochten donkere mensen dan niet hetzelfde? Ik denk dat ik er goed aan die het boek te bemachtigen en het over een tijdje eens aan hem te geven of het samen te lezen. Leuk zo op een afstand van je te horen en zien.

  Hartelijke groet (ook voor Anne),

  Karin

 5. Dag Angela, gefeliciteerd met dit prachtige boek. Je hebt je sabbatsjaar goed gebruikt zeg! Het was geweldig om deze boekpresentatie mee te kunnen maken. Ik vond het ook leuk om weer wat mensen te ontmoeten van onze gezamenlijke reis naar Zuid Afrika: ‘Waldorf in de Westkaap’ van november 2011. Succes met je boek. Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *