header image
 
 

Gastenboek

Reactieformulier

 1. Hallo Angela,

  Wat een prachtige kleur- en klankrijke presentatie gisteren. Ik heb ervan genoten!
  En ook het stuk dat je ‘uit eigen werk’ voorlas, smaakt naar meer!Ik ga er gauw in beginnen. Heel veel goede ontwikkelingen toegewenst met ‘Madiba’!

  Hartelijke groet, Addie

 2. Beste Angela,

  Als moeder uit je huidige klas wil ik graag delen hoe mooi je boekpresentatie was vandaag. Ontroerend gewoon: de kinderen die het Zuid Afrikaans volkslied zongen, je uitleg, het voorlezen uit eigen werk,het eerste boek voor de jongen met de naam Madiba, de speciale dans die werd opgevoerd en natuurlijk de gesigneerde boeken. Jou enthousiasme werkt vreselijk aanstekelijk , ik heb gelijk op Facebook mijn vriendinnen die leerkrachten zijn op andere scholen in het land de link gestuurd met je lespakket! Wat boft ons kind met zo’n mens als juf en wat boft de Nederlandse jeugd met dit boek. Ik geloof er ook in.

  Alle goeds,
  Miranda Terpstra

 3. Ha Angela,

  Je vertelde in Frankrijk dat je boek morgen gepresenteerd wordt.
  We wensen je een fijne dag en veel succes met je boek.
  We zullen aan je denken.

  Groet van:

  Anne-Marie en Lieveke (Le Vertige)

 4. Angela,

  Wat een leuk bericht las ik vanmorgen in de krant (digitaal aangeboden via mijn moeder). Bijzonder hoe je de periode in Afrika kracht bijzet door er een ook een gevolg aan te geven.
  Ik ga zeker een aantal Engelse exemplaren bestellen voor een leerkracht in Karimenga, Ghana, die ook de ‘storyteller’ is van het dorp.Die zal dit fantastisch vinden.

  Lieve groet,

  Jorien Cornelissen

 5. Lieve Angela,

  Toen ik vanmorgen het artikel over je boek in de Stentor las ben ik direct naar de website gegaan.Hartelijk gefeliciteerd met dit mooie boek en de gedegen website. Ik denk dat veel kinderen en ook volwassenen het boek gaan lezen en de site zullen gaan bezoeken. Voor scholen staat er ook waardevolle informatie op.Heel fijn dat er nu in Nederland een kinderboek is verschenen over Mandela. Ik kijk uit naar 26 september en zal dan ook zeker voor mijn beide kinderen een exemplaar kopen, ook al zijn ze volwassen.

  Veel succes!!

  Hartelijke groet, van Marijke Vloet- vd Oever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *